Kızılkelefe İlkokulu
Kızılkelefe Köyü Tuzluca/IĞDIR
04763262025

VİZYON

Çağdaş alt yapıya ve üstün niteliklere sahip bir ekip ile sürekli öğrenen, üreten ve ürettiğini paylaşan bir organizasyon olarak ülkemize model okullar oluşturmak ve dünyada referans gösterilen eğitim kuruluşlarından biri olmaktır.

MİSYON

Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Tam Gün

Soba ile

il merkezine 40km ilçe merkezine 40km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

köyde, ilköğretim okulu Gülahmet ve Kızılkelefe Mahallerinde vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır. kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.